Teemat

Kirjoita meille
Foorumi
Chat-keskustelu
Blogi-kirjoituksia
Sähköposteja
 
EditRegion8_mainos

Mikä on Golden Age?

Goldenage.fi on aikuisten monipuolisesti palveleva nettisivusto. Se johdattaa kävijänsä tiedon valtateitä ja pieniä syrjäisiä kujiakin pitkin tiedon lähteille ja antaa mahdollisuuden myös itse tuottaa tietoa toisten kommentoitavaksi.

Ota goldenage.fi tavaksi!

On ihan hyvä tapa kurkistaa päivittäin, mitä golden agessa ja maailmalla on tapahtunut. Kun tulet ensimmäisiä kertoja, voit todeta sivustolla olevan monenlaista luettavaa - ristiriitaistakin tietoa. Keskusteluissa voit ottaa kantaa ajankohtaisiin aiheisiin, mutta voit aloittaa myös itse keskustelun uudesta aiheesta. Goldenage.fi on paikka keskustella sekä tosikoille että veitikoille.

Oppimiskeskus

Golden Age Oy perustamisesta on kymmenisen vuotta. Sen päätavoite on ollut alusta asti rohkaista ja opastaa aikuisia ihmisiä tietokoneiden ja internetin käyttäjiksi. Portaalimme on erinomainen opetusaineisto internetin itseopiskeluun. Ja on hienoa, jos vieressä on joskus kokeneempi käyttäjä.

Ohjelmatoiminta ja mielipidetiedustelut

Golden Agen väki tekee tarvittaessa muutakin. Tarjoamme kokonaisuutta, jossa yhdistyy tietojenkäsittelyn, terveyden ja tanssin opastus. Kyseisellä ohjelmalla olemmme esiintyneet senioriristeilyillä ja kylpylässä. Yrityksille ja yhdistyksille tarjoamme mahdollisuuden mielipidetiedusteluille ja kilpailuille netissä. Avustamme tarvittaessa kysymysten laadinnassa ja tulosten analysoinnissa.

Suosikaa ilmoittajiamme!

Pidämme portaalia yllä omakustannusperiaatteella talkoovoimin. Suurimmat kustannukset aiheutuvat tietoliikenne- ja palvelinkustannuksista. Sponsorit ovat meille tärkeitä. Sen takia pyydämme, että käytätte myös heidän palveluitaan. Ja jos teillä on yritys, jonka kohderyhmänä ovat myös aikuiset ihmiset, tätä kautta tavoitatte heidät.

Viihtyisiä hetkiä kanssamme!

Senioriportaali goldenage.fi

...Katso, mistä keskustellaan Golden Age -foorumissa. Kerro oma mielipiteesi.

Etusivu

Yleinen keskustelu

Harrastukset

Hyvinvointi

Koti

Luonto

Matkailu

Omat Rahat

Yhteiskunta

Lintu pinjassa

Senioriportaali wwww.goldenage.fi Ovi Tiedon Lähteille Ihmiseltä Ihmiselle

Mikä on Golden Age